Doorgaan naar inhoud
Welkom bij Padellife - uw padelexpert!
Welkom bij Padellife - uw padelexpert!

Black Friday

Als je op zoek bent naar een geweldige deal voor padelmateriaal, dan is de hele maand november inclusief Black Friday, Black Week en Cyber Monday jouw feest! Gedurende de hele periode van 1-30 november 2024 heeft Padellife sterk gereduceerde prijzen op alles voor padel, of je nu op zoek bent naar deals voor padelrackets, padelschoenen, tassen, accessoires of iets heel anders. We kijken ernaar uit om je een geweldige deal te geven waarmee je jezelf of een geliefde kunt trakteren!

Aanbiedingen op rackets

Aanbiedingen op schoenen

Aanbiedingen op tassen

Aanbiedingen op ballen

Kleding aanbiedingen

Aanbiedingen op grips

Bekijk hier al onze aanbiedingen

Black Friday bij Padellife

Bij Padellife gaan we er helemaal voor en voeren we Black November in, en we voegen er ook Cyber Monday (of eigenlijk Cyber Days) aan toe zodat je de best mogelijke condities hebt om padelmateriaal te kopen tegen speciaal afgeprijsde prijzen. Daarom kun je vanaf 1 november, inclusief Black Friday op 29 november 2024, Cyber Monday op 2 december 2024 en helemaal tot en met 30 november 2024 profiteren van Padellife's enorme uitverkoop. Met andere woorden, je hebt volop mogelijkheden om padel te shoppen tegen geweldige kortingen!

Black Friday Sale: Ideaal voor kerstinkopen tegen geweldige prijzen

Met de Black Friday-periode vlak voor Kerstmis is het de perfecte tijd om niet alleen padeluitrusting voor jezelf te kopen, maar ook kerstcadeaus voor familie en vrienden.

Als je inspiratie nodig hebt voor kerstcadeau-ideeën voor familie en vrienden die paddle tennis spelen, dan vind je zeker genoeg cadeau-ideeën in Padellife's Zwarte Novemberactie. Of bekijk deze lijst met de top 10 populairste padelrackets in 2023.

Winkelen vanuit huis zonder stress

Als je er zeker van wilt zijn dat je tijdens Black Week en Cyber Monday niet in de rij hoeft te staan, kun je de aanbiedingen in alle rust online shoppen op padellife.dk. Vergeet niet dat je altijd krijgt:

  • Gratis verzending bij aankoop boven € 99.
  • Ruilen tot en met 31 januari 2025

We zien je graag bij Padellife.nl!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een wilde winkeldag met grote kortingen. Het concept komt oorspronkelijk uit de VS en markeert het begin van de kerstuitverkoop, waarbij veel producten met korting kunnen worden gekocht. Black Friday is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving.

Wat kun je besparen op Black Friday?

Je kunt tussen de 20 en 80% besparen op onze Black Friday promoties.