Doorgaan naar inhoud
Welkom bij Padellife - uw padelexpert!
Welkom bij Padellife - uw padelexpert!

Retour

Wanneer u een product ontvangt dat u terug wilt sturen, zorg er dan voor dat u het product naar ons terugstuurt en tegelijkertijd uw nieuwe product bestelt. Aangezien de betaling op uw kaart gekoppeld is aan uw huidige bestelling, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen.

Stap 1

Pak uw product in de originele verpakking in, indien aanwezig. Pak het product in extra verpakking in zodat de originele verpakking niet beschadigd wordt tijdens de verzending. Padellife accepteert niet als de originele verpakking is beschreven, afgeplakt of gelabeld.Indien een product met het bovenstaande wordt ontvangen, kost dit de klant 35 €.

Stap 2

Vul het retourformulier in om de retourzending te kopen. Door dit formulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat de 10 € die u moet betalen voor de retourzending wordt afgetrokken vn het bedrag dat u moet retourneren.Het gekochte retour label moet vervolgens zorgvuldig aan uw retourpakket worden bevestigd, zodat het meerdere malen door GLS kan worden gescand.Geef het pakket af bij uw dichtsbijzinde GLS pakketwinkel.Het retouradres is: Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C, Denmark.

Stap 3

Het geld zal worden teruggestort zodra wij uw retourpakket hebben verwerkt.Dit duurt meestal 3-4 werkdagen