Doorgaan naar inhoud
Welkom bij Padellife - uw padelexpert!
Welkom bij Padellife - uw padelexpert!

Tips & Tricks

RSS
 • Winkelgids: Top 10 Padelrackets in 2023
  oktober 27, 2023 Kasper Pedersen

  Winkelgids: Top 10 Padelrackets in 2023

  Welke padelrackets zijn het populairst in 2023? Hier vind je het antwoord terwijl we de top 10 lijst met bestsellers voor 2023 doornemen. Doe inspiratie op over welk racket je volgende wapen op de padelbaan moet worden of gebruik de lijst om leuke cadeau-ideeën op te doen voor je verlanglijstje.
  Nu lezen
 • Racket handleiding
  april 25, 2024 Kasper Pedersen

  Racket handleiding

  De ultieme gids voor wie een nieuw padelracket nodig heeft! Je kunt lezen over de verschillende hoofdvormen en wat het betekent voor een padelracket waar het gewicht geplaatst wordt. Je kunt ook meer te weten komen over welke rackets geschikt zijn voor welk type speler en we begeleiden je om het racket te vinden dat het beste bij jouw spelniveau past.
  Nu lezen
 • Schoenen handleiding
  februari 1, 2024 Kasper Pedersen

  Schoenen handleiding

  Kies de beste pedelschoenen voor jouw behoeften! We leiden je door de jungle van padelschoenen in deze uitgebreide gids die padelschoenen voor verschillende ondergronden bespreekt en je leert wat de belangrijkste kenmerken van een goede padelschoen zijn. We geven je ook concrete aanbevelingen voor het kiezen van de juiste schoen en je kunt ook leren of je padel kunt spelen in je tennisschoen.
  Nu lezen
 • Ballen handleiding
  april 2, 2024 Kasper Pedersen

  Ballen handleiding

  Lees alles wat je moet weten over padelballen in deze gids. Je leert onder andere over de verschillende soorten ballen, hun duurzaamheid en welke ballen het meest geschikt zijn voor buiten- en binnenbanen. Daarnaast kun je ook onze aanbevelingen lezen over hoe je je ballen het beste kunt bewaren en hoe je hun levensduur kunt verlengen door drukregelaar te gebruiken.
  Nu lezen